PVC OKNA IN VRATA


Go to content

PVC OKNA PEAL

PVC OKNA

Kvaliteta naših PVC oken je na najvišjem nivoju katero dosegamo z uporabo najkvalitetnejših materialov in najmodernejšo izdelavo ter profesionalno montažo naših izdelkov. Pri izdelavi naših PVC oken uporabljamo materiale priznanega nemškega proizvajalca Schüco International KG.

Zagotovo ste se že spraševali, kakšna okna izbrati in kaj pri izbiri najbolj upoštevati. Material, vzdržljivost, lepoto, ceno, preprosto vzdrževanje ... ali pa morda kar vse od naštetega!
V PEAL-u prisegamo na PVC- plastične in ALU- aluminijaste okenske profile. Velikosti in oblike oken izdelujemo po naročilu.

Zakaj PVC-okna PEAL?

•Ker barvanje oken ni potrebno,
•ker dobro tesnijo,
•ker boste porabili manj denarja za ogrevanje,
•ker nudijo odlično zvočno izolacijo,
•ker boste varnejši pred vlomilci,
•ker bo vaš dom lepši, toplejši in tudi varčnejši.


Izbirate lahko med sledečimi PVC okenskimi profili:

PVC PROFIL
PVC PROFIL 5 KOMORNI
PVC PROFIL 6 ALI 7 KOMORNI
PVC PROFIL 8 KOMORNI

Sistem SCHÜCO CORONA CT 70 AS / MD

5 komorna profilna konstrukcija CO- RONA CT 70 je osnova za PVC okna z zelo dobro izolacijo. V povezavi z neprekinjenimi pripirnimi EPDM- tesnili (Co- rona CT 70 AS) in toplotno zaščitnim steklom so zagotovljene najboljše izolacijske vrednosti.
Sistem Corona CT 70 MD z dodatnim srednjim tesnilom omogoča najvišje udobje tesnjenja, kar se odraža predvsem v izboljšani zvočni izolaciji. Močne jeklene ojačitve v profilih skrbijo za visoko stabilnost in dolgo življenjsko dobo elementov. PVC okna in vrata Corona CT 70 odlikuje njihov brezčasni dizajn in ozke konture profilov. Konturi proilov Rondo (ločno krilo) in Classic (ravno krilo) opredeljujeta individualni dizajn stanovanjske hiše.

Sistem SCHÜCO CORONA SI 82

Sistem Corona SI 82 za PVC okna in vrata je na voljo v 7- ali 6- komorni izvedbi (Rondo, Classic). Statično je ojačan s konvencionalnimi jeklenimi ojačitvami, ima tri ravnine tesnjenja. Omogoča izvrstno toplotno izolacijo, najvišjo stopnjo tesnosti z EPDM tesnili, stabilnost in dolgo življenjsko dobo.

Lastnosti in prednosti:
o 6/7- komorni profilni sistem z izolacij-skimi vrednostmi do 1,1 W/m2K.
o Večja gradbena globina.
o Tri ravnine tesnjenja z EPDM tesnili, odpornimi na vremenske vplive.
o Ozke vidne širine 120 mm omogočajo maksimalni vpad svetlobe.
o Široka ponudba barv in dekorjev.
o Izvedba tudi kot okenska vrata z nizkim pragom po DIN 18025 (brez ovir).

Poraba energije pri starih oknih, primer: Uw = 2,8 W/m2K
Poraba energije pri PVC oknih Corona SI 82, primer: Uw = 1,1 W/m2K
Za enodružinsko hišo s ca. 180 m2 sta- novanjske površine, leto izdelave 1980, je mogoče doseči prihranke kurilnega olja do 660 l letno. To ustreza 1.050 m3 CO2 na leto.


Sistem SCHÜCO CORONA SI 82+

Sistem Corona SI 82+ zagotavlja najvišjo toplotno izolacijo s patentirano tehnologijo spoja koekstrudirane aluminijske letvice za ojačitev proflov. S tem sistemom se lahko energetsko varčna PVC okna proizvajajo gospodarno, z industrijsko serijsko proizvodnjo.

Lastnosti in prednosti:
o 8- komorni profilni sistem z izolacijskimi vrednostmi do 0,9 W/m2K.
o Visoka statična zanesljivost s patentiranim aluminijskim spojem.
o Večja gradbena globina 82 mm.
o Tri ravnine tesnjenja z EPDM tesnili, odpornimi na vremenske vplive.
o Ozke vidne širine omogočajo maksimalni vpad svetlobe.
o Široka ponudba barv in dekorjev.
o Izvedba tudi kot okenska vrata z nizkim pragom po DIN 18025 (brez ovir).

Poraba energije pri starih oknih, primer: Uw = 2,8 W/m2K
Poraba energije pri pvc oknih Corona SI 82+, primer: Uw = 0,84 W/m2K
Za enodružinsko hišo s ca. 180 m2 stanovanjske površine, leto izdelave 1980, je mogoče doseči prihranke kurilnega olja do 720 l letno. To ustreza 1.300 m3 CO2 na leto.PVC/ALU PROFIL

Sistem SCHÜCO CORONA TopAlu

Zunanje aluminijske pokrivne letvice so atraktivna oblikovna izvedba sistemov iz umetne mase. Aluminij je material brezčasne elegance, idealen za koncepte moderne arhitekture. Raznolikost izvedb obsega celoten barvni spekter RAL lestvice in izvedb eloksiranja. Tudi različne barvne kombinacije podboja in krila so z aluminijskimi pokrivnimi letvicami sistemsko izvedljive. Letvice Corona TopAlu so na voljo za vse gradbene globine in različne konture sistemov Corona.


ALU PREVLEKA NA PVC PROFILU

Barvni in lesni dekorji

Barvni spekter dekorativnih folij sega od klasičnih odtenkov do močnih barvnih nians. Program dopolnjujejo fino strukturirani lesni dekorji, "Siena" dekorji (3D lesna struktura) ter novi metalni dekorji in gladki barvni dekorji brez strukture. SCHÜCO je prvo podjetje, ki proizvaja dekorativne PVC profile s povsem novim, brezčasnim lesenim videzom, skoraj popolnoma enakem videzu pravega lesa. Na trgu sta dve vrsti novih dekorativnih folij in sicer Siena Noce in Siena Rosso.

Barvna paleta pvc profilov je izjemna in vam dopušča skoraj neomejeno domišljijo.

Letošnje leto sta zelo modna Aluminij in Metallic dizajn, ki sta na razpolago v enostranski ali obojestranski varianti.

BARVNA PALETA ZA PVC IN ALU OKNA

PODJETJE | PVC OKNA | PVC VRATA | SENČILA | SCHÜCO | STEKLENE STENE | KONTAKT | Zemljevid strani


Back to content | Back to main menu